Meedoen als vriend/donateur

foto-thd-2Niet iedereen wil of kan aan de telefoon of chat zo intensief bezig zijn met zijn of haar medemens. De vrijwilligers die dat doen verdienen het grootste respect en de warmste steun. En die steun kunt u, als donateur of vriend van de Telefonische Hulpdienst Utrecht, geven.
Wij zoeken vrienden die ons helpen met praktische zaken, media-aandacht, deskundigheid. Maar ook zoeken wij donateurs die ons willen ondersteunen met een geldelijke bijdrage.

Giften aan ons zijn fiscaal aftrekbaar.

De Telefonische Hulpdienst Utrecht verwelkomt u graag in haar vriendenkring.

Informatie: 030-2943738 of bureau@thd-utrecht.nl
Postbank: 36 719 87 t.n.v. Vrienden van de Telefonische Hulpdienst Utrecht

Sesam AcademieBeeldmerk SESAM 2016 2

De adviseurs van de Sesam Academie hebben ons geholpen bij het versterken van de Vrijwilligersvertegenwoordiging, het inrichten van ons digitale archief en bij het maken van een nieuwe klachtenregeling.

Rabo StimuleringsfondsRB_logo_rgb

Dankzij een donatie van het Rabo Stimuleringsfonds konden wij voor extra ondersteuning van de Vrijwilligersvertegenwoordiging zorgen.

MonutaMonuta_

De donatie van Monuta werd gebruikt voor een thema-avond over rouw en verliesverwerking. Ook kregen de vrijwilligers een boekje over dat onderwerp.

logo utrechtGemeente Utrecht

De gemeente Utrecht gaf een projectsubsidie waarmee we een reclamecampagne konden opzetten.

Maarten’s FotohoekMaarten__

Maarten’s Fotohoek bood de vrijwilligers een buffet aan bij de viering van het 35-jarig jubileum.

Nationaal Museum van Speelklok tot Pierementspeelklok

In 2007 mochten wij hier ons meerjarenplan presenteren en overhandigen aan burgemeester Brouwer.

Grand Cateringgrand_catering

Grand Catering verzorgde bij die gelegenheid de catering en de bediening. Als geschenk aan de Telefonische Hulpdienst Utrecht.

VSBfondsvsb_fonds

Het VSBfonds maakte de aanschaf van het online roosterprogramma mogelijk.

Oranje FondsOranje_fonds_

Dankzij het Oranje Fonds kon professor Ad Kerkhof een thema-avond over suïcide verzorgen voor de vrijwilligers.

sc_logoSnoeijs Consultants

We ontvingen een donatie van Franca Snoeijs.

SpoeltmanBouw                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         spoeltman

We ontvingen een donatie van SpoeltmanBouw.

Sponsors verhuizing

In het voorjaar van 2016 moest de Telefonische Hulpdienst Utrecht verhuizen: ons oude pand werd verkocht en we moesten een nieuw onderkomen zien te vinden. Dat is gelukt. Dat was echter pas het begin: er moest worden verbouwd, er moesten aanpassingen komen voor gehandicapten en de infrastructuur voor telefoon en computer moest worden aangelegd. En er moest natuurlijk worden verhuisd.
We hadden dit niet kunnen realiseren zonder hulp. Gelukkig kregen we die hulp: De Diaconale Commissie van de Remonstrantse Gemeente Utrecht en de Nederlandse Provincie van de Orde der Franciscanen maakten onmiddellijk geld aan ons over. De Ridderlijke Duitse Orde nam een groot deel van de extra kosten voor de aanpassingen voor gehandicapten voor zijn rekening. Het Oranjefonds, Kansfonds, K.F. Heinfonds en het Steunfonds Richard Hooglandt Stichting steunden ons met aanzienlijke bijdragen, zodat we de aanpassingen aan de ruimte, de inrichting en de verhuizing konden financieren.
De vrijwilligers kunnen hun werk nu doen in een lichte, frisse en schone omgeving. Namens hen heel hartelijk dank voor deze bijdragen!